top of page

SEKSUAALINEUVONTA

Seksuaalisuus koskettaa meistä jokaista tavalla tai toisella. Seksuaalisuus on alati muuttuva, elämän mittainen matka. 

 

Seksuaalineuvonnassa käsitellään seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuoleen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Seksuaalineuvonta on näihin aiheisiin liittyvää vuorovaikutuksellista ohjausta ja tiedon jakamista. Seksuaalineuvonnassa käytävät keskustelut ovat aina luottamuksellisia. 

Seksuaalineuvontaan voi hakeutua, kun mikä tahansa seksuaalisuuteen liittyvä asia mietityttää. Tyypillisiä syitä hakeutua seksuaalineuvontaan ovat erilaiset seksuaalielämän haasteet, mutta neuvontaan voi tulla myös ennaltaehkäisevästi tai keskustelemaan aiheesta ammattilaisen kanssa. 

Seksuaalineuvontaan voi tulla joko yksin tai yhdessä kumppanin/kumppanien kanssa. Seksuaalineuvonnassa käydään yleensä 2-5 kertaa.

Seksuaalineuvojana minua kiinnostaa erityisesti seksuaalisuuden, nautinnon ja ihmissuhteiden moninaisuus, seksuaalisuuden muuttuminen ja kehittyminen sekä kinky/bdsm. 

Voit varata lähivastaanottoajan seksuaalineuvontaan Kampin toimipisteelle nettiajanvarauksesta. Lähivastaanottoajat Käpylään (sunnuntaisin) ja etävastaanotot (videovälitteinen/puhelu) varataan sähköpostitse.

bottom of page