top of page
nainen_beige_transparent_edited.png

RASKAUSHIERONTA &

SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA

Raskaus ja synnytys muuttavat kehoa, ja vauva muuttaa arjen kuormitukset kertaheitolla - muutokset aiheuttavat herkästi lihasjännitystä ja oireilua erityisesti lantion ja alaselän alueella sekä niska-hartiaseudulla. Hieronnassa käydään manuaalisesti käsitellen läpi asiakkaan toiveiden mukaan joko koko keho päästä varpaisiin tai keskitytään asiakkaan erityisiin ongelmakohtiin.

 

Hieronta toteutetaan niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeen erityisiä tyynyjä apuna käyttäen siten, että asento on mahdollisimman mukava ja rento.

lantioluu_beige_transparent.png

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

Lantionpohjan fysioterapiassa kuntoutetaan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita ovat muun muassa virtsan- tai ulosteenkarkailu, lantion kiputilat, laskeumat ja yhdyntäkivut. Lantionpohja on tärkeä osa hyvin toimivaa kehoa, eivätkä lantionpohjan ongelmat ole vain synnyttäneiden ja ikääntyneiden murhe - esimerkiksi oireilevia lantionpohjan ylijännitystiloja on paljon myös nuorilla synnyttämättömillä naisilla!

 

Voit varata ajan lantionpohjan fysioterapiaan, vaikkei mitään vaivoja ja oireita olisikaan! Vahva lantionpohja on toimivan keskivartalon perusta ja lantionpohjan fysioterapeutti paras henkilö tutkimaan lantionpohjan lihasten toiminnan sekä ohjaamaan oikeat harjoitustavat.

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia. 

 

RASKAUSAIKANA äitiysfysioterapiassa keskitytään raskauden mukanaan tuomiin muutoksiin, raskausajan liikuntaan, vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä synnytykseen valmistautumiseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

SYNNYTYKSEN JÄLKEEN kartoitetaan lantionpohjan lihasten ja keskivartalon syvien lihasten toimintaa sekä erkauman tilannetta, hoidetaan episiotomia- ja sektioarpia, ja perehdytään vauva-arjen ergonomiaan, liikunnan pariin palaamiseen sekä mahdollisiin kiputiloihin.

nainen_vauva_ruskea_transparent_edited.png
ÄFT
LFT
Virve0121-44_edited.jpg

LUENNOT & WORKSHOPIT

Lantiopohjan workshop osaksi ystäväporukan illanistujaisia tai luento raskausajan liikunnasta ja yhteiset treenit?

Rakennan mielelläni luentoja, workshoppeja tai treenejä lantionpohjan, raskauden ja synnytyksestä palautumisen ja seksuaalisuuden teemojen ympärille.

 

Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

bottom of page