TERVETULOA!

Fysioterapiassa rakastan sitä, kuinka jatkuvasti saa ja pitää opiskella ja omaksua uutta tietoa, ja olla aina valmis kyseenalaistamaan vanhat totutut tavat. Ihmiskeho on ihmeellinen ja tavoitteenani onkin, että Sinä opit  itsestäsi jotain uutta yhteisellä matkallamme. 

 

Huomioin Sinut kokonaisuutena sen sijaan, että pureutuisin pelkkään fyysiseen vaivaan. Vastaanotolla on aina aikaa keskustelulle, joten ethän epäröi ottaa puheeksi mitä tahansa asiaa. Haluan luoda avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa Sinun on helppo puhua aiheesta kuin aiheesta.

 

Fysioterapian sisältö rakentuu aina Sinun tarpeidesi mukaan. Fysioterapeuttina teen töitä Sinun tavoitteitasi kohti, Sinun resurssisi huomioiden - kannustaen ja tukien.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Virve

Virve Tavia
Virve_Tavia_logo_puna-oranssi_transparen
 

TARINANI

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Kiinnostukseni erikoisalaan heräsi halusta auttaa naisia voimaan paremmin omassa kehossaan kaikissa elämänvaiheissa. Erikoistumiseni alkoi jo opiskeluaikana ja esimerkiksi opinnäytetyössäni perehdyin fysioterapian mahdollisuuksiin synnytyksen jälkeisten yhdyntäkipujen hoidossa. Fysioterapeutin työssä on tärkeää pysyä ajan hermolla, ja kartutankin osaamistani säännöllisesti lisäkouluttautuen.

Olen aiemmin valmistunut liikuntaneuvojaksi Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä ja olen Suomen Urheiluopistojen Yhdistyksen hyväksymä personal trainer. Lisäksi olen opiskellut ravitsemustiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Liikkuminen ja hyvä ravitsemus ovat hyvinvoinnin kulmakiviä ja ohjaankin asiakkaita mielelläni myös niihin liittyvissä asioissa.

Mielestäni ihmisen kokonaisvaltaiseen huomiointiin tulisi entistä vahvemmin sisällyttää myös seksuaalisuus, ja fysioterapialla olisi paljon nykyistä enemmän annettavaa seksuaaliterveyden saralla. Elämän mittainen opintomatkani jatkuukin vuonna 2020 Sexpon seksuaalineuvojakoulutuksessa, josta toivon saavani uusia työkaluja asiakastyöhön!

Vuonna 2020 toimin Suomen Äitiysfysioterapeuttien hallituksessa. Yhdistyksen tavoitteena on edistää kaikkien äitien terveyttä ja hyvinvointia raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.