top of page

TERVETULOA!

Fysioterapiassa rakastan sitä, kuinka jatkuvasti saa ja pitää opiskella ja omaksua uutta tietoa, ja olla aina valmis kyseenalaistamaan vanhat totutut tavat. Ihmiskeho on ihmeellinen ja tavoitteenani onkin, että Sinä opit itsestäsi jotain uutta yhteisellä matkallamme. 

 

Huomioin Sinut kokonaisuutena sen sijaan, että pureutuisin pelkkään fyysiseen vaivaan. Vastaanotolla on aina aikaa keskustelulle, joten ethän epäröi ottaa puheeksi mitä tahansa asiaa. Haluan luoda avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa Sinun on helppo puhua aiheesta kuin aiheesta.

 

Fysioterapian sisältö rakentuu aina Sinun tarpeidesi mukaan. Fysioterapeuttina teen töitä Sinun tavoitteitasi kohti, Sinun resurssisi huomioiden - kannustaen ja tukien.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Virve

Virve0121-31_edited.jpg
Virve_Tavia_logo_ruskea_beige_transparent.png
TARINA

TARINANI

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja. Erikoistumiseni fysioterapeuttina alkoi jo opiskeluaikana harjoittelujen ja lisäkoulutusten myötä. Opinnäytetyössäni perehdyin fysioterapian mahdollisuuksiin synnytyksen jälkeisten yhdyntäkipujen hoidossa. Tulevaisuudessa toivoisin näkeväni lantionpohjan fysioterapiaa hyödynnettävän vielä paljon nykyistä enemmän seksuaaliterveyden hoidossa.

Seksuaalineuvojana minua kiinnostaa erityisesti seksuaalisuuden, nautinnon ja ihmissuhteiden moninaisuus, seksuaalisuuden muuttuminen ja kehittyminen sekä kinky/bdsm. 

Fysioterapeutin työssä on tärkeää pysyä ajan hermolla. Säännöllinen kouluttautuminen, Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n hallituspaikka (2020-) sekä moninaiset ammattilaisten verkostot ympärilläni opettavat jatkuvasti uutta ja pitävät mukana alan kehityksessä.

Olen aiemmin valmistunut liikuntaneuvojaksi Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä ja olen Suomen Urheiluopistojen Yhdistyksen hyväksymä personal trainer. Lisäksi olen opiskellut ravitsemustiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Liikkuminen ja hyvä ravitsemus ovat hyvinvoinnin kulmakiviä ja ohjaankin asiakkaita mielelläni myös niihin liittyvissä asioissa.

Vapaa-ajalla ulkoilen koirien kanssa, kiipeilen, käyn kuntosalilla, syvennyn shibarin maailmaan ja kuuntelen äänikirjoja. Hevoset ja ratsastus on ollut minulle kaikkien aikojen rakkain harrastus, ja vaikka tällä hetkellä ratsastan vain satunnaisesti, on minulla lajista kokemusta 30 vuoden verran. Olen myös lasketellut ja lumilautaillut lapsesta asti.

bottom of page