top of page
vauva_sydän_beige_roosa_transparent.pn

VAUVAHIERONTA

Vauvahieronta rentouttaa vauvan koko kehoa ja lisää lapsen tyytyväisyyttä. Hieronta helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja, pidentää ja parantaa unia sekä vahvistaa immuunipuolustusta.

 

Vauvahieronnan voi aloittaa heti lapsen syntymän jälkeen.

nainen_beige_transparent.png

RASKAUSHIERONTA

Raskauden myötä kehon painopiste muuttuu, mikä aiheuttaa herkästi lihasjännitystä ja oireilua erityisesti lantion ja alaselän alueella sekä niska-hartiaseudulla. Raskaushieronnassa käydään manuaalisesti käsitellen läpi asiakkaan toiveiden mukaan joko koko keho päästä varpaisiin tai keskitytään asiakkaan erityisiin ongelmakohtiin.

 

Raskaushieronta toteutetaan erityisiä tyynyjä apuna käyttäen siten, että tulevan äidin asento on mahdollisimman mukava ja rento.

 

Raskaushieronta sopii erinomaisesti myös juuri synnyttäneille! 

LANTIONPOHJAN FYSIOTERAPIA

lantioluu_ruskea_transparent.png

Lantionpohjan fysioterapiassa kuntoutetaan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä, joita ovat muun muassa virtsan- tai ulosteenkarkailu, lantion kiputilat, laskeumat ja yhdyntäkivut. Lantionpohja on tärkeä osa hyvin toimivaa kehoa, eivätkä lantionpohjan ongelmat ole vain synnyttäneiden ja ikääntyneiden murhe - esimerkiksi oireilevia lantionpohjan ylijännitystiloja on paljon myös nuorilla synnyttämättömillä naisilla!

 

Voit varata ajan lantionpohjan fysioterapiaan, vaikkei mitään vaivoja ja oireita olisikaan! Vahva lantionpohja on toimivan keskivartalon perusta ja lantionpohjan fysioterapeutti paras henkilö tutkimaan lantionpohjan lihasten toiminnan sekä ohjaamaan oikeat harjoitustavat.

 

Lantionpohjan toimintaa voidaan tutkia perusteellisen haastattelun ja ulkoisen, kokonaisvaltaisen tutkimisen jälkeen lantionpohjan fysioterapeuttisella sisätutkimuksella, ultraäänikuvantamisella tai EMG-mittauksella.

ÄITIYSFYSIOTERAPIA

nainen_kelt_transparent.png

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia. 

 

Vastaanotolla on aina aikaa keskusteluun ja asiakkaan huolenaiheiden läpikäyntiin - älä siis epäröi ottaa puheeksi mitä tahansa mieltäsi painavaa asiaa!

 

RASKAUSAIKANA äitiysfysioterapiassa keskitytään raskauden mukanaan tuomiin muutoksiin, raskausajan liikuntaan, vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä synnytykseen valmistautumiseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

nainen_vauva_keltainen_transparent_edite

SYNNYTYKSEN JÄLKEEN kartoitetaan lantionpohjan lihasten ja keskivartalon syvien lihasten toimintaa sekä erkauman tilannetta, hoidetaan episiotomia- ja sektioarpia, ja perehdytään vauva-arjen ergonomiaan, liikunnan pariin palaamiseen sekä mahdollisiin kiputiloihin.

 

Sopiva aika äitiysfysioterapeutille hakeutumiseen on pari kuukautta synnytyksen jälkeen, mutta tarpeen tullen vastaanotolle voi tulla jo aiemmin tai vaikka vuosien kuluttua synnytyksestä.

Äfy
Lpft
Raskaushieronta

LUENNOT & WORKSHOPIT

Lantiopohjan workshop osaksi ystäväporukan illanistujaisia tai luento raskausajan liikunnasta ja yhteiset treenit?

Rakennan mielelläni luentoja, workshoppeja tai treenejä lantionpohjan, raskauden ja synnytyksestä palautumisen, naiseuden ja seksuaalisuuden teemojen ympärille.

 

Kysy rohkeasti, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

vagina1_oranssi_transparent.png
bottom of page